Aarestrup og Omegns Borgerforening

Borgerforeningens formål er at støtte enhver god sag, som har interesse for borgerne, samt gennem forskellige arrangementer at samle foreningens medlemmer.

Det er ligeledes foreningens opgave, i relevante sager at fungere som talerør til de offentlige myndigheder (kommunen, regionen, staten m.v.)

Foreningen arrangerer selv og i samarbejde med andre foreninger fester og andre kulturelle arrangementer fordelt henover året.

Følger du med på facebook – hold dig opdateret på vores helt egen facebookside!


Medlemskab med fordele. Er du ikke allerede medlem af borgerforeningen kan du nemt og hurtigt tilmelde dig via mobilepay eller via bankoverførsel:

Flagalléen

Med støtte fra de erhvervsdrivende og de øvrige foreninger, i Aarestrup og omegn, fik man i 1995 en flagallé. Den består af ca. 75 stænger og opsættes ved særlige lejligheder.

Opgaven går på skift mellem byens foreninger.

Borgerforeningen sørger for at flag og flagstænger er rengjorte og renoveret ved sæsonstart.

LangfredagBorgerforeningen
PåskedagBorgerforeningen
DKs befrielseGKF
Kr. HimmelfartSpejderne
PinsedagVandværket
GrundlovsdagMenighedsrådet
KonfirmationForsamlingshuset
Første skoledagHimmerlandsbyen
SommerfestIdrætsforeningen

Bestyrelse

Formand
Hans Lieuwes
Tlf. 50 95 06 33
hanslieuwes@hotmail.com

Næstformand
Kristian Dahl Jensen

Kasserer
Villads Villadsen
Tlf. 41 67 55 36
v-skov@hotmail.com

Øvrige medlemmer
Pernille Wulff
Rasmus

Flagalle

Historie

Borgerforeningens opstart fortaber sig lidt i det uvisse, men et kvalificeret gæt er 12. november 1920. I et mødereferat fra kan det læses at der på denne dato i 1945 er afholdt 25 års jubilæumsfest.
Det første der findes om foreningen er et referat fra et bestyrelsesmøde afholdt d. 15. marts 1927 hvor det blev bestemt at få noget grus kørt på vejene gennem byen og det blev bestemt at spørge sadelmager Olsen om hvad han ville have for at holde dammen i stand i sommeren 1927.


Nyt fra Borgerforeningen

Sankthans - heks

Sankthans Aften

Traditionen tro inviterer idrætsforeningen, spejderne og borgerforeningen til en festlig Sankt Hans aften. Torsdag den 23 Juni kl. 18.30 Aftenensprogram…